powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΑΒΕΕ



Η εταιρεία Ιωάννης Χουντάλας ΑΒΕΕ στην Ν. Κίο, με χαρά σας ενημερώνει πως μπορείτε να προμηθευτείτε σε πολύ καλές τιμές, ενεργειακά τζάκια και κασέτες σε συνεργασία με την ελληνική κατασκευαστική εταιρεία τζακιών "ΘΕΡΜΟΖΕΛ"

Η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων ΘΕΡΜΟΖΕΛ ξεκινάει από την έρευνα, ανάπτυξη και σχεδιασμό των προϊόντων και έως ότου παραδοθούν στα σημεία πώλησης. Κάθε συσκευή κατασκευάζεται από την αρχή έως το τέλος στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Με σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων CNC, LASER, ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΧΥΤΗΡΙΟ. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε ένα ολοκληρωτικό προϊόν δίνοντας βάση και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ο κυρίως στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα στην σωστή τιμή.




Ανάπτυξη προϊόντων


Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο της καύσης ολοένα και αυξάνεται, με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων μας ενώ συγχρόνως μελετάμε και ανακαλύπτουμε νέες μεθόδους και τεχνολογίες. Το τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όπου δοκιμάζουν κάθε συσκευή με λεπτομέρεια έτσι ώστε να δημιουργήθει μια σωστή μονάδα θέρμανσης πληρώντας πάντα όλες τις προδιαγραφές EN.13240 & EN.13229.



Προδιαγραφές

Όλα τα προϊόντα τζακιού και σόμπας φέρουν πιστοποίηση CE και εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες ISO 9001:2008 για τη σωστή λειτουργία και διαδικασία παραγωγής. Είμαστε μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που έχουν πιστοποίηση στα ανοιχτά τζάκια. Η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με αναλυτική αξιολόγηση ελέγχοντας αυστηρά την ποιότητά τους είτε σε εργαστήρια είτε με δικά μας όργανα μέτρησης. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε για την αγορά πρώτων υλών πληρούν επίσης όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: