powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



Υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, φιλικός αγώνας Μπάσκετ, μεταξύ της μεικτής ομάδας βετεράνων Αργολίδας και των βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιά. 


 

Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα, θα διατεθούν για την μικρή Ασπασία Μπόγρη που Νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 


 

Η Ασπασία Μπόγρη πριν τρία χρόνια περίπου είχε πυροβοληθεί από τον πατέρα της με όπλο στο κεφάλι στην Λαϊκή αγορά της πόλη του Άργους. Μετά την απόπειρα δολοφονίας της κόρης του ο πατέρας αυτοπυροβολήθηκε και πέθανε μετά από λίγο. Η Ασπασία από τότε μαζί με την μητέρα της δίνει αγώνα επιβίωσης σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα


Συγκινητική στιγμή ήταν όταν η μητέρα της Ασπασίας Σπυριδούλα Φατούρου στο ημίχρονο του αγώνα μέσω τηλεφώνου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας.


 

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκτός από τον πολύ κόσμο που γέμισε το στάδιο , οι βουλευτές Αργολίδας Ανδριανός και Μανιάτης, οι θεματικοί  αντιπεριφερειάρχες Στεφανόπουλος και Σιδέρης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, κά. 



Με την ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι : Βασίλης Σουλης-Θοδωρης Παπαλουκας-Αργύρης Καμπούρης- Βασίλης Ντακουλας-Ντούσαν Βουκσεβιτς-Γιαννης Παραγυιος-Κώστας Γιαννοπουλος-Σταύρος Ελληνιαδης-Χρήστος Χαρίσης-Γιαννης Κούκης-Δημήτρης Σαμπάνης-Κίμωνας Κοκορογιαννης-Κώστας Παναγιώτοπουλος-Σαραντης Παπαχρηστόπουλος-Θανασης Κρεμπουνης.


 

Με την ομάδα της Αργολίδας μεταξύ άλλων αγωνίστηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.



STUDIO B&G 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: