powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τοποθετείται σήμερα ο εξοπλισμός στον βρεφονηπιακό σταθμό των Εργατικών Κατοικιών στο Ναύπλιο - Σύντομα η έναρξη της λειτουργίας του



Συνεργεία εταιρείας μετέφεραν σήμερα τον απαραίτητο για την λειτουργία του εξοπλισμό στον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό στις Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου.

Άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης του εξοπλισμού τις οποίες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Ν.Αρματάς και η διευθύντρια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ο κ. Κωστούρος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα λειτουργήσει πολύ σύντομα ο βρεφονηπιακός σταθμός και δήλωσε:


"Ο βρεφονηπιακός σταθμός των εργατικών κατοικιών έχει φτιαχτεί από το 2004 και αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να λειτουργήσει που σημαίνει πως είμαστε στην τελική ευθεία μιας και τα χρονοδιαγράμματα δεν μου αρέσουν στην συγκεκριμένη εποχή.

Σήμερα έγινε η προμήθεια των υλικών και εξοπλισμού που θα πρέπει να υπάρχει σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό και η δυναμικότητα του θα είναι 62 παιδιά. Ο σταθμός αυτός καταφέραμε και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ μέσα σε αυτή την κρίση και σε αυτή την κατάσταση και εδώ οφείλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Νίκο Αρματά και όλο το διοικητικό συμβουλιο και τους υπαλλήλους που ανέλαβαν την όλη διαδικασία έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε παραπάνω οικογένειες σε αυτή την δύσκολη εποχή που ζούμε. 



Θεωρώ ότι πολύ σύντομα ο σταθμός θα λειτουργήσει και θα παραδοθεί στα παιδιά ανακαινισμένος πλήρως γιατί μπορεί να μην έχει λειτουργήσει όμως οι φθορές ήταν εμφανείς και στο κτήριο και γενικά στον προαύλιο χώρο

Αυτή τη στιγμή θα μπουν σε έναν ολοκαίνουργιο σταθμό με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, πολύ σύντομα και θέλω να καθησυχάσω τους πάντες ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να παρέχουμε όσο γίνεται περισσότερα πράγματα αυτή τη δύσκολη εποχή κυρίως στην οικογένεια η οποία είναι αυτή που περισσότερο απ όλους χειμάζεται περισσότερο από την οικονομική κρίση"



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: