powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Στο Δήμο Επιδαύρου άρχισε το μαύρισμα !


Λίγες μέρες πριν είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ από τις αντιδράσεις των κατοίκων του Αγίου Δημητρίου (Μετόχι) του δήμου Επιδαύρου, επειδή για άγνωστους λόγους το συγκεκριμένο χωριό δεν είχε συμπεριληφθεί στις πινακίδες που τοποθετήθηκαν στο νέο δρόμο Καζάρμα-Λυγουριό. 
Όλα αυτά συνέβησαν δυο τρεις μέρες πριν γίνουν τα εγκαίνια του δρόμου, με κάθε επισημότητα από τους υπεύθυνους φορείς αφού στην περιοχή του δήμου Επιδαύρου ίσως είναι το μοναδικό έργο που ολοκληρώνεται από τις διοικήσεις Τατούλη και Γκάτζιου ! 

Για να σταματήσουν λοιπόν οι αντιδράσεις των κατοίκων του Αγίου Δημητρίου, οι ''υπεύθυνοι'' θεώρησαν σωστό να σκεπάσουν τις πινακίδες με μαύρα νάιλον καλύμματα ώστε να καλυφθούν και να μη διακρίνονται ούτε τα χωριά Αρκαδικό και Γιαννουλαίικα που είχαν ήδη γραφτεί. 

 Αφού κόπηκε η κορδέλα από εννέα τουλάχιστον χέρια και κόπασαν οι πανηγυρισμοί από τους πολιτικούς σε κάθε βαθμό της περιοχής, έρχονται σήμερα οι πολίτες με μία συμβολική κίνηση να ανατρέψουν το σκηνικό. 
Μαύρισαν τις πινακίδες στέλνοντας προφανώς και το μήνυμα στους υπεύθυνους ! ! ! 

Λέτε να πέσει  το ανάλογο μαύρισμα και στις κάλπες του Μαίου ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κακοπροαίρετοι είναι τελικά ορισμένοι άνθρωποι και μάλιστα άνθρωποι στους οποίους στηρίζουμε πολλές φορές την ενημέρωσή μας.. Αντί να χαρούμε όλοι για αυτό το σημαντικό έργο που έγινε στον τόπο μας και διευκόλυνε τη ζωή τόσων συνανθρώπων μας αναλωνόμαστε στις πινακίδες και τα μαυρίσματα.. Μία συμβουλή θα δώσω και θα αποχωρήσω: Η ενημέρωση των πολιτών είναι σοβαρή υπόθεση και απαιτεί την ανάλογη σοβαρότητα.. Πληροφορήστε μας λοιπόν αντικειμενικά γιατί δεν είμαστε χαζοί.. Βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά στον τόπο μας και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε μόνοι μας τους ανθρώπους! Δε χρειαζόμαστε τις δικές σας υποδείξεις!