powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Έληξε με μεγάλη επιτυχία το Ναύπλιο - Artiva 3o Youth Music Festival




Με μεγάλη επιτυχία έληξε το απόγευμα της Κυριακής το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ-ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ (YOUTH MUSIC FESTIVAL)» που διοργανώσε η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, για τρίτη συνεχή χρονιά στην αίθουσα Βουλευτικού στο Ναύπλιο.


Οι Χορωδίες και τα μουσικά  που έκλεισαν το φεστιβάλ την δεύτερη  μέρα του ήταν, η χορωδία νέων παιδιών Ναυπλίου "Tamperamento", η νεανική χορωδία Τρίπολης "La Vita"και η νεανική χορωδία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου "Choirobics". 


Το φεστιβάλ για τρίτη φορά πρόβαλλε την καλλιτεχνική δημιουργία των παιδιών και των νέων,  υπογράμμισε την επίτευξη του κοινού σκοπού μέσα από τη συνεργασία αλλά και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών μέσα από την τέχνη της χορωδιακής και οργανικής μουσικής.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ είχε ελεύθερο χαρακτήρα και δεν ήταν διαγωνιστικό, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής ήταν ο Θεοδόσης Αντωνιάδης.


Το κλείσιμο του φεστιβάλ παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολύς κόσμος που καταχειροκρότησε τα παιδιά


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: