powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ



Συνέντευξη τύπου για την υπογραφή της πράξης εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες «Γεφύρια» και «Θεάτρου» του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Δ/Δ Άργους του Δήμου Άργους, έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

 


Ο δήμος Άργους Μυκηνών στο τελείωμα του χρόνου και στην αυγή του 2017 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από δεκαετίες ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία για το σχέδιο πόλης προς το νότιο τμήμα Άργους, με την υπογραφή της σχετικής πράξης, «Κτηματογράφηση - Αναθεώρηση – σύνταξη πράξεως εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες «Γεφύρια» και «Θεάτρου» του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Δ/Δ Άργους του Δήμου Άργους», από τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη. Τριάντα τρία χρόνια, 1983-2016, ταλαιπωρήθηκε ο δήμος μας από αστοχίες, παραλείψεις, κακές επιλογές και κακή διοίκηση, προηγούμενων δημοτικών αρχών. Όμως, μετά από τριάντα τρία χρόνια, με την επιμονή, την συνεχή τιτάνια προσπάθεια του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και των συνεργατών του αντιδημάρχων, σε πολλά επίπεδα, καταφέραμε σήμερα ως δήμος να βρισκόμαστε με αυτήν την πολύ σημαντική επιτυχία για τον τόπο μας. Το Άργος προχωράει μπροστά, διανοίγεται, παρά τη σημερινή οικονομική κρίση, ένα μεγάλο παράθυρο αισιοδοξίας για ανάπτυξη μέσω της οικοδομικής και γενικότερης οικονομικής δραστηριότητας.

Η παρούσα δημοτική αρχή, ολοκλήρωσε κάτι, το οποίο καμία δημοτική αρχή ΔΕΝ είχε καταφέρει για πάνω από τριάντα χρόνια. Να υπογραμμίσουμε, ότι ξεπεράστηκαν σημαντικά εμπόδια όπως, εγκρίσεις αρχαιολογίας, εγκρίσεις ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α (Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων), Σ.Τ.Ε, υπογραφές συναρμόδιων υπουργών, γενικών γραμματέων, η υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και τελικά η αγαστή συνεργασία και η υπογραφή του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη.

Ο δήμος Άργους Μυκηνών προχωρά μπροστά, ολοκληρώνει μεγαλεπήβολους στόχους και οράματα και η ηγεσία του, του δίνει την αναπτυξιακή πνοή που χρειάζεται.

 


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: