powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΝΑΥΠΛΙΟ – ARTIVA 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ



Το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» που διοργανώνει η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά 16-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στο Ναύπλιο.

 Φέτος για πρώτη φορά το φεστιβάλ έχει και διαγωνιστικό χαρακτήρα ενώ διατηρεί και την ελεύθερη συμμετοχή όπως ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια.



Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία, να αναδείξει το έργο των διευθυντών χορωδιών και των χορωδών αλλά και να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει έργα ελλήνων και ξένων συνθετών μέσα από το χορωδιακή τέχνη.

Ο χώρος διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι το Βουλευτικό.

Το «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3o ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» εκτός από την καλλιτεχνική του διάσταση έχει και αυτή της γνωριμίας των επισκεπτών με την πόλη του Ναυπλίου (μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας) με σημαντική σύγχρονη ιστορία (1η πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους) αλλά και τις Αργολίδας γενικότερα με τα παγκοσμίου φήμης αρχαία ιστορικά μνημεία (Μυκήνες, Επίδαυρος, Αρχαία Τίρυνθα).

Φέτος, χίλιοι διακόσιοι (1200) χορωδοί καθώς και επισκέπτες-συνοδοί θα βρεθούν στο Ναύπλιο για τη μεγάλη γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού.

 


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: