powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

33 - 26 ΕΧΑΣΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ HAUKAR ΓΙΑ ΤΟ EHF CUP



 Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Διομήδης ρίχτηκε στη μάχη των προκριματικών του EHF Cup. Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας την ισχυρή Ισλανδική Haukar.



Ο αγώνας του Σαββάτου αποτέλεσε την 30η συμμετοχή των Λύκων σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα σε 11 χρόνια (από το 2005 και την παρθενική τους εμφάνιση στο Dudelange του Λουξεμβούργου).

Το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας έληξε με σκορ 15-11 και τον Διομήδη να κάνει καλή εμφάνιση απέναντι στην πολύ δυνατή Ισλανδική Haukar.


Ο αγώνας έληξε με σκορ  33- 26  ενώ το σημαντικό πρόβλημα του Διομήδη εντοπίζεται στην άμυνα των αντεπιθέσεων των Ισλανδών που σκόραραν πάντα μετά από κάποιο λάθος των Λύκων.

Οι απουσίες των αδερφών Αργυρού που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι ηταν σημαντικές, ενω στο επαναληπτικό αναμένεται να δώσουν πολύτιμη βοήθεια .



Διαιτητές των αναμετρήσεων ήταν οι Ολλανδοί κύριοι Ruud και Paul Geraets, με παρατηρητή αγώνα τον Κύπριο κύριο Τηλέμαχο Σαββίδη.



Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Και οι δύο αγώνες των Λύκων μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά μέσω του www.sportsonair.gr. Αύριο Κυριακή στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός αγώνας στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: