powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

WORLD-TΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Ένα πραγματικό πλωτό παλάτι αποτελεί  το "Τhe World", που βρίσκεται αρόδο στο Ναύπλιο, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016. Το απίστευτα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο δεν διαθέτει απλά καμπίνες αλλά 165 πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες στο εσωτερικό του. 


To μήκους 200 μέτρων σκάφος διαθέτει 12 καταστρώματα και τα ταξίδια του είναι non stop.  Έτσι όποιος επιβάτης επιθυμεί θα μπορεί να ταξιδεύει όσο θέλει. Φυσικά, τα διαμερίσματά του δεν θα μπορεί να τα καταλαμβάνει όποιος κι όποιος καθώς 130 οικογένειες από τις πιο εύπορες του πλανήτη έχουν ήδη αγοράσει το δικό τους, ενώ λίγα έχουν απομείνει για όσους μπορούν να τις ενοικιάσουν για ένα χρόνο.



 Οι τιμές ενοικίασης των καμπινών ξεκινούν από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια. Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 τίτλων κρασιού. Ακόμη, διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου. Από το 2002 που ξεκίνησε τα ταξίδια της η… πλωτή αυτή πόλη, το «World» έχει επισκεφθεί περισσότερα από 900 λιμάνια σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο.


STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: