powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Τιμητικές απονομές από τον ΣΕΓΑΣ σε ανθρώπους του αθλητισμού στην Αργολίδα



Στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων Νοτίου Ομίλου που διεξάγονται στο Ναύπλιο αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου, ανθρώπους του αθλητισμού της Αργολίδας.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και οργανώθηκε από τον σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Μπόλλα βραβεύθηκαν με τιμητική πλακέτα οι προπονητές, Παύλος Τσιτουρίδης και Θοδωρής Ντεβές, ο κ. Γιώργος Σέκερης ενώ με το χρυσό μετάλλιο του ΣΕΓΑΣ τιμήθηκε ο παλιός προπονητής κ Γιώργος Πουλάκος, για την συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό του νομού.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν τις διακρίσεις, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας, μέλη του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ, εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων Νοτίου Ομίλου, άνθρωποι του αθλητισμού και εθελοντές.


Η βραδιά έκλεισε με μικρή δεξίωση προς τιμήν των τιμηθέντων.



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: