powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ SILVER SPIRIT ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ 508 ΕΠΙΒΑΤΕΣ


Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Silversea Cruises (που εδρεύει στο Μονακό και με γραφεία σε όλο τον κόσμο), κατέπλευσε σήμερα 21 Ιουνίου 2016 και βρίσκεται αρόδο στο Ναύπλιο .Πρόκειται για πλοίο με σημαία Μπαχάμες κατασκευασμένο το 2009 με μήκους 193 μέτρων.



Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 508 επιβάτες και 379 άτομα πλήρωμα, αναλογία αριθμού πληρώματος ως προς τους επιβάτες από τις κορυφαίες στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, που υποδηλώνει την υπέρτατη πολυτέλεια που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο και το πολυτελέστερο από τα πέντε κρουαζιερόπλοια του στόλου της εταιρείας. Διαθέτει αποκλειστικά εξωτερικές σουίτες όλες σχεδόν με μπαλκόνι, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που θυμίζουν την καμπίνα του ιδιοκτήτη των μεγάλων yachts (owner's suite).



Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός θεωρείται απαράμιλλος και στοχεύει στην απόλυτη απόλαυση και άνεση των επιβατών. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρουαζιεροπλοίου, η κορυφαία πολυτέλεια, μαζί με τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις, έχουν συντελέσει στο να δημιουργηθεί ένα club πιστών επιβατών ανώτερου κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου.  Επισημαίνεται ότι η εταιρεία και τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας που ανήκουν και βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.



STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: