powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής από μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας στο Ναύπλιο



 Εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών έργων του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας γεμάτα χαρά ... για ζωή και δημιουργία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2016 στο Ναύπλιο.



Την εκδήλωση άνοιξε η μπατούκα ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ με τα κρουστά τους, ενώ η παιδική χορευτική ομάδα του σωματείου ΧΟΡΟΣΗΜΟ πλαισίωσε την εκδήλωση με χορούς από τα Κύθηρα.


Στα εγκαίνια της έκθεση παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ ο Διευθυντής του σχολείου  Σωτήρης Ταραντίλης ευχαρίστησε τον Δήμο, τον ΔΟΠΠΑΤ και τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών Παύλο Χρηστίδη καθώς και την Δημοτική σύμβουλο Μαρία Ράλλη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια.



Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης θα εκθέτει τα εικαστικά έργα των μαθητών του σχολείου στο φουαγιέ και περίβολο χώρο του Τριανόν στο Ναύπλιο πλ. Συντάγματος στις 4 και 5 έως τις 10 Ιουνίου, Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Παρασκευη 6:30 - 9:00 μ.μ



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: