powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

"Προοδευτικές απαντήσεις για την Ελλάδα σε κρίση" με Μανιάτη, Λυκούδη και Σαχινίδη στο Άργος


 
Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση στο στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας.


Το θέμα της εκδήλωσης ηταν "Η Ελλάδα σε κρίση, Προοδευτικές απαντήσεις".

Ομιλίτές στην εκδήλωση ηταν ο Γιάννης Μανιάτης, τ. Υπουργός, βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), ο Σπύρος Λυκούδης, βουλευτής Α' Αθήνας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ο Φίλιππος Σαχινίδης, τ. Υπουργός, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.


Συντονιστής ήταν ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Αρχισυντάκτης του πολιτικού τμήματος της εφημερίδας «Επένδυση», ενώ την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.


Η αίθουσα του Επιμελητηρίου γέμισε ασφυκτικά και το ενδιαφέρων ήταν μεγάλο που αποδεικνύει ότι οι ζυμώσεις στο ευρύτερο κεντροαριστερό σοσιαλδημοκρατικό χώρο εντείνονται και θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φάνης Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άργους Φώτης Κολεβέντης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς, οι πρώην δήμαρχοι του Άργους Πλατής και Κολιγλιάτης και πολύς κόσμος 

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: