powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ


Παρουσία του τέως  διοικητή της Π.Υ Ναυπλίου Αρχιπύραρχου  Κωνσταντίνου Μπρούντζου   του υποδιοικητή της Π.Υ Ναυπλίου Π. Παπακωνσταντίνου,  καθώς των αξιωματικών ,των υπαξιωματικών και  των Πυροσβεστών έγινε το καθιερωμένο κόψιμο της Βασιλόπιτας .



 Φέτος η κοπή της πίτας έγινε σε  συγκινησιακό φορτισμένο κλίμα, μιας κι ο διοικητής της Π.Υ μόλις πριν λίγες ημέρες αποστρατεύτηκε από το Σώμα. Ευχήθηκε σε όλους να είναι πάντα δυνατοί και υγιείς και να εκτελούν το καθήκον τους  με αγάπη και ζήλο. 


Οι πυροσβέστες από την σειρά τους ευχήθηκαν στον απερχόμενο διοικητή καλή συνέχεια στον πολιτικό του βίο.  Πριν την κοπή της  βασιλόπιτας  προηγήθηκε  ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Ιερέα π.  Ιωάννη Μυτροσύλη, εθελοντή αρχιπυροσβέστη της Π.Υ Ναυπλίου.



Μετά το πέρας της κοπής της πίτας ο υποδιοικητής κ. Παπακωνσταντίνου  εκ μέρους όλων των πυροσβεστών της υπηρεσίας  έδωσε μία εικόνα των Αγίων Τριών παίδων ,προστατών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στον τέως  Διοικητή κ. Μπρούντζο . Το φλουρί φέτος κέρδισε ο πυροσβέστης  Γ.Σαββάκης . 




STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: