powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αργολίδα δεύτερος γύρος εκλογών για πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία


Σε εξέλιξη από τις 07:00 το πρωί είναι ο δεύτερος και καθοριστικός γύρος των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία από τον οποίο θα προκύψει ο πρόεδρος του κόμματος και αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι κάλπες άνοιξαν κανονικά το πρωί και  θα κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα, με τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα των εκλογών στην ΝΔ να αναμένονται για τις 11.00 το βράδυ.


Αυτή τη φορά η διαδικασία είναι σαφώς ευκολότερη και απλούστερη έναντι του πρώτου γύρου, γεγονός που διευκολύνει την ευκολότερη μετάδοση των τελικών αποτελεσμάτων. Σημειώνεται ότι οι 404.000 ψηφοφόροι της Ν.Δ. δεν χρειάζεται να καταβάλλουν το αντίτιμο των τριών ευρώ. Και στην Αργολίδα διεξάγονται κανονικά οι εκλογές της ΝΔ . Στο Ναύπλιο οι εκλογική διαδικασία γίνεται  άψογα στο Εργατικό κέντρο με την επίβλεψη της τοπικής Πρόνοιας . Στο Αργος έχει επιλεχθεί για την ψηφοφορία το Πνευματικό κέντρο του δήμου Μ. Αλέξανδρος.


Οφείλουν να διαθέτουν ωστόσο, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Εάν κάποιος δεν έχει συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία του Α'γύρου δεν έχει δικαίωμα ψήφου στον β' γύρο.


Υπενθυμίζεται, ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στον α' γύρο, είχε λάβει ποσοστό 39,8% έναντι 28,5% του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο το ύψος της συμμετοχής, όσο και οι 128.000 ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα (20,4%) και του Άδωνι Γεωργιάδη (11,3%).



«Σήμερα ξημερώνει μία νέα μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter.



Δεν υπάρχουν σχόλια: