powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Κοπή πίτας στον Δήμο Άργους Μυκηνών»


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου έκοψε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος,  σήμερα Τετάρτη, στην Αίθουσα Τέχνης &Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»  παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων του Δήμου. 



Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή και νέα δημιουργική χρονιά σε όλο το προσωπικό, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για όσα προσφέρουν στον Δήμο και τους διαβεβαίωσε πως η παρούσα δημοτική αρχή, κάνει τα πάντα ώστε ο Δήμος Άργους Μυκηνών κάθε χρόνο να είναι όλο και πιο ισχυρός. 



Ο κ. Καμπόσος φανερά συγκινημένος  αναφέρθηκε και στα έργα αυτής της δημοτικής αρχής  όπως, το σχέδιο πόλης Νοτίου τμήματος, η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» , το σχολείο Ινάχου αλλα και το μεγάλο  έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου  Άργους.  «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την τοπική αυτοδιοίκηση καταφέραμε να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή και να παράγουμε έργο για τον τόπο μας. Η συμβολή σας σε κάθε δυσκολία  είναι πολύ σημαντική γιατί η ομαδικότητα και η συνεργασία  ξεπερνάνε όλα τα εμπόδια» δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στον χαιρετισμό του.




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: