powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Στο 14ο πανελλήνιο συνέδριο ενδοκρινών αδένων που πραγματοποιεί η ελληνική χειρουργική εταιρεία , τιμώμενο πρόσωπο ο οποίος και κήρυξε την έναρξη των εργασιών  ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Κεντρικός ομιλητής με θέμα "από τον φόβο στην ελπίδα", ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος. Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους οι  Γιάννης Ανδριανός Βουλευτής Αργολίδας, Γιώργος Πατούλης πρόεδρος ΚΕΔΕ, μητροπολίτης Θηβαϊδος κ.κ. Πορφύριος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ.κ. Καλλίνικος και πλήθος επιστημόνων .



Το συνέδριο λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο CARAVEL, στην αίθουσα Ιλισσός. Χαιρέτησαν οι -Γ 


Ν. Ζωγράφος Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΧΕΑ

-Ι. Μακρής Πρόεδρος ΕΕΧΕΑ Ι. Μπράμης Πρόεδρος ΕΧΕ

-Γ Πατούλης Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

-Μ. Βλασταράκος Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

-Π. Σκανδαλάκης Πρόεδρος Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας

-Η. Κωστοπαναγιώτου Βουλευτής, Χειρουργός, οι οποίοι εκτός των άλλων εκθείασαν το ήθος και την επιστημονική δεινότητα του Προέδρου του συνεδρίου Γ.Ζωγράφου.



Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Βασίλης Σωτηρόπουλος (γιος ιερέα από το  Ελληνικό Αργολίδος), δώρισε στον Αρχιεπίσκοπο , όπως και του είχε υποσχεθεί στην συνάντηση τους στην Καρυά, μια γκλίτσα όπου ήταν σκαλισμένο το πρόσωπο του κ.κ. Ιερώνυμου.  Ο Αρχιεπίσκοπος  τον ευχαρίστησε και δήλωσε  εντυπωσιασμένος από το πρωτότυπο αυτό δώρο. 




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: