powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

2.500 ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 STUDIO B&G

Χθες το βράδυ με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Γ.Μπουζαλά, συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων μετέφεραν 2.5000 φυτώρια που θα χρησιμοποιηθούν για την περιβαλλοντική δράση του Μαραθωνίου Ναυπλίου. 

 

Ο Αντιδήμαρχος  κ. Μπουζαλάς θέλει να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας του Δήμου που εν μέσω καταρακτώδους βροχής υπερέβαλαν εαυτούς και συνέδραμαν με την ψυχή οχι μόνο για την συγκεκριμένη δράση αλλά στην όλη διοργάνωση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του Μαραθωνίου Ναυπλίου. 

Το Περιβαλλοντολογικό πρόγραμμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου περιλαμβάνει ως «έπαθλο» κατά των τερματισμό των 2,5 Χλμ., για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων εκτός από το μετάλλιο ένα δενδράκι από το φυτώριο του Δήμου. 

 

Αυτό το δεντράκι θα πρέπει να το φυτέψουν και να το περιποιούνται στο προαύλιο του σχολείου τους. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ Γιώργος Εμμανουήλ εξήγγειλε και το πρόγραμμα δρεντροφυτεύσεων που προγραμματίζεται σε συνεργασία με τα Σχολεία και τις εθελοντικές οργανώσεις τονίζοντας ότι «Κύριο μέλημα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ είναι να εδραιωθεί ένας σύνδεσμος ανάμεσα σε αθλητική και περιβαλλοντική παιδεία, που θα επιτρέπει στα παιδιά να μάθουν για το περιβάλλον αθλούμενοι».


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: