powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 25-12 ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


 STUDIO B&G

Για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, ο Διομήδης υποδέχθηκε το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Αναγέννηση Βύρωνα. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι Μερτινιάν και Τσάμος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.



Η ομάδα του Βύρωνα είχε στις τάξεις της τον διεθνή Μαυροβούνιο ίντερ Μάρκο Λάσιτσα, ο οποίος αποτέλεσε την μεταγραφική "βόμβα" της Αναγέννησης τον Ιανουάριο και ο οποίος χρίστηκε M.V.P. της προηγούμενης αγωνιστικής.



Οι Λύκοι ήθελαν και πήραν τους βαθμούς της νίκης με σκορ 25-12 (ημίχρονο 13 - 3) και παραμείναν στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς υπερασπίστηκαν το αήττητο σερί τους για 21 αγώνες.

Επίσης, το  παιχνίδι ηταν το προτελευταίο εντός έδρας για τους Λύκους (για την κανονική περίοδο), καθώς στους εναπομείναντες αγώνες (με Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΑΕΚ και Φίλιππο Βέροιας) μόνο η ΑΕΚ έρχεται στη Νέα Κίο.


Τον αγώνα παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης και αρκετός κόσμος.



Να υπενθυμίσουμε πως τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου, προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια με τρία παιδιά που πριν λίγες ημέρες από πυρκαγιά καταστράφηκε το σπίτι της λίγο έξω από το Ναύπλιο.


STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: