powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΆΡΓΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Σε μια σεμνή τελετή η διοίκηση και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Άργους, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα παρουσία των γερόντων και του κόσμου που πήγαν για να τιμήσουν την εορτή. Στο μήνυμα του ο πρόεδρος του Γηροκομείου Άργους ο κ. Πλατής ευχαρίστησε όλους που παραβρέθηκαν στην εορτή και τόνισε μεταξύ άλλων το δύσκολο έργο που επιτελεί το προσωπικό και η διοίκηση του Γηροκομείου Άργους. Κατόπιν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος αφού εξήρε το μεγάλο έργο που επιτελεί η διοίκηση καθώς και το προσωπικό του Γηροκομείου, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα. Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, η χοροδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Τελέσιλλα" Παρών μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.


 

Σε μια σεμνή τελετή η διοίκηση και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Άργους, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα παρουσία των γερόντων και του κόσμου που πήγαν για να τιμήσουν την εορτή.

Στο μήνυμα του ο πρόεδρος του Γηροκομείου Άργους ο κ. Πλατής ευχαρίστησε όλους που παραβρέθηκαν στην εορτή και τόνισε μεταξύ άλλων το δύσκολο έργο που επιτελεί το προσωπικό και η διοίκηση του Γηροκομείου Άργους.

Κατόπιν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος αφού εξήρε το μεγάλο έργο που επιτελεί η διοίκηση καθώς και το προσωπικό του Γηροκομείου, ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα. 

Την όλη εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, η χοροδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Τελέσιλλα"
 
Παρών μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.



STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: